+389 (043) 254 500
За Компанијата

Компанијата АГРИА е основана во 2004 година и го поттикнува развојот, производството и дистрибуцијата на високо квалитетно свинско месо. Компанијата е во семејна сопственост и се наоѓа во централниот дел на Северна Македонија. АГРИА има дистрибутивна мрежа низ целата земја и е присутна во речиси сите поголеми градови во Северна Македонија. Самата компанија има долгогодишно искуство во производство и развој на свинско месо со највисок квалитет на совршеност со употреба на данска генетика.

Иако компанијата е позната по производството на свинско месо во целина, АГРИА се докажа дека е производител на висококвалитетна добиточна храна од сопствената фабрика која се наоѓа во северниот дел на Северна Македонија. Компанијата во своите рамки поседува фарма за производство на умерено количество на говедско месо. АГРИА постојано се труди да го усоврши своето производство и секогаш ги спроведува највисоките безбедносни мерки за да обезбеди финален производ кој ќе ги задоволи највисоките барања на своите клиенти.

 • 3
  ДРЖАВИ
 • 7
  МЕСАРНИЦИ
СКАРА НА КИЛО
 • 142
  ПРОИЗВОДИ
 • 16
  ИСКУСТВО
Тим

Запознајте го нашиот тим

СЕРТИФИКАТИ
novi