+389 (043) 254 500
Кланица
Кланица - Агриа

Кланицата АГРИА има дневен капацитет за колење од 350 свињи, 960 јагниња и 10 крави / бикови. Кланицата е сертифицирана со HACCP стандард.

Галерија
Погледнете ја галеријата