+389 (043) 254 500
Месарници
Месарници - Агриа
Ланецот Агриа Месарници нуди свежо и квалитетно домашно свинско месо. Производите можете да ги најдете во нашите сопствени месарници ширум Македонија.

ВЕЛЕС

Месарница 1

Тел: 072/212-941 и 043/ 227-670
Адреса: Нада Бутникошарова бр.6 – Градски Пазар – ВЕЛЕС

Месарница 2

Тел: 072/212-942 и 043/235-572
Адреса: Благој Ѓорев бр.70 – Кружен Тек Нова Населба – Велес

Месарница 3

Тел: 072/212-947 и 043/224-500
Адреса: 8-ми Септември бр.36 – Сармале – Велес

Месарница 4

Тел: 070/406-014 и 043/212-153
Адреса: Градско – Маршал Тито бр.22

БИТОЛА

Месарница 5

Тел: 072/212-943 и 047/234-941
Адреса: Никола Тесла бр.45 – Битола кај Ленски мост

ШТИП

Месарница 6

Тел: 072/212-945
Адреса: Кеј Маршал Тито бр.37-лок.34 – Градски Пазар Штип

Месарница 7

Тел: 070/382-411
Адреса: Партизанска бр.35 – Штип – Зендолино–кај стадионот

Дистрибуција

Дистрибуцијата на месото  се врши со сопствен современ возен парк, опремен со најсовремени разладни уреди. Нашата примарна цел е да ги задоволиме потребите и желбите на потрошувачите.