+389 (043) 254 500
Фабрика
Фабрика за сточна храна Овчеполка
  • Капацитет за складирање од 25 000 т.
  • Производство од 130-150 т. во смена
  • Производство на сите видови на животинска храна
Галерија
Погледнете ја галеријата